Annonsering på tjänstens webbsidor

Teamsidor.se är en populär webbplats för idrottsentusiaster. Våra användare är aktiva, sportiga och intresserade av ett hälsosamt liv. Webbplatsen används av idrottslag och -klubbar för att organisera sin verksamhet, för att kommunicera med spelkamrater och intressenter och för att schemalägga träningar och matcher osv.

Vi har lokaliserat tjänsten till flera olika länder med flera olika domäner (se t.ex. nimenhuuto.com). Vi får totalt över en miljon sidvisningar per vecka. Vår tjänst är en utmärkt kanal för att leverera ert meddelande till idrottsgemenskapen.

Annonsera på Teamsidor.se för att synas i den rätta kontexten i rätt tid!!

Vi har fört lyckade kampanjer med både små och större partners Våra reklamverktyg är professionella och erbjuder redskapen för effektiv inriktning, observation och smidig synlighet. Målet med vår medieförsäljning är belåtna kunder.

Kontaktuppgifter

Ta kontakt, så återkommer vi till dig senast följande vardag. Vi svarar gärna på förfrågningar och offertbegäran. Tillsammans kan vi planera en passlig kampanj för just er!

AB Sports Connected Oy
forsaljning (at) teamsidor.se

Nimenhuuto.comin mainospaikkoja

Spridning och prislista

Vi genomför flera slags kampanjer. Oftast använder vi osaa av IAB standardmått, men vi erbjuder också möjligheten att administrera webbplatsen, tävlingar, minisajter och andra individuella lösningar inom marknadsföring. Skicka en offert!

Våra priser är förmånliga. Vi ställer prisen enligt hur ofta reklamen syns, d.v.s. enligt s.k. CPM-pris. Med detta pris skulle t.ex. 1000 visningar kosta 5€ (moms. 0%). Utgångspriset för en banner i storlekarna 728x90 och 160x600 är 5€ moms. 0%).

Via oss kan du rikta din kampanj till antingen hela den idrottande allmänheten eller efter t.ex. idrottsgren, åldersklass, kön eller geografiskt läge. Inriktning kostar +30%.